Phone : +47 2243 6400
Mobile : +47 905 94 122
Fax : +47 2244 4648
Prof. Dahlsgt. 35 B
N-0353 Oslo
Norway
info@automar.no


CarChip Fleet

CarChip Fleet har alle registrerings muligheter som CarChipE/X, men er laget for å kunne brukes sammen med vårt data program for drift og kontroll av større bilparker (dataleser og program selges hver for seg).

CarChip Fleet med alarm inkluder en hørbar alarm som kan settes slik at føreren blir advart når han overskrider fartsgrenser, akselerasjon og kraftig nedbremsing.

Du får opptil 300 timer med detaljerte kjøredata, slik som distanse, hastighet, tid for start og stopp, kraftig akselerasjon og nedbremsing, kode for feilsystem fra motoren, og en rapport om ulykker. Du vil også være i strand til å se på skjermen hvilken som helst av 4 av hele 23 valgbare parameter fra motoren.

Med CarChip Fleet og vårt dataprogram for drift og kontroll av større bilparker, vil du også få ekstra rapporteringsmuligheter som vil gi deg mulighet til å:

•  Sortere data og lage rapporter ifølge utvalgte kriteria.

•  Følge og sammenligne bilførere og kjøretøyer sortert pr. bilpark, gruppe eller sted.

•  Oppsummere data iflg. utvalgte tidsrammer – dag, uke, måned eller lengre.

For å bruke CarChip Fleet må man kjøpe programmet for kontroll og drift av større bilparker. Man kan kjøpe så mange ”avlesninglogger” man vil for å tilpasse dette til bilparken. Dette systemet vil kreve en PC med enten Windows 98CE/2000/ME eller XP .Man må ha minst 32 MB (64MB anbefales) ledig plass på harddisken og et ledig USB uttak.© 2005 Automar AS. Alle rettigheter reservert.