Phone : +47 2243 6400
Mobile : +47 905 94 122
Fax : +47 2244 4648
Prof. Dahlsgt. 35 B
N-0353 Oslo
Norway
info@automar.no

Konflikter, Begrensninger & Unntak.

Ford 7.2L KATT 3126 Dieselmotorer. Carchip støtter ikke disse kjøretøyene.

Hybrid Gass/Elektriske Kjøretøyer. Carchip støtter ikke hybrid, gass/elektriske kjøretøyer, eller hybrid modeller av Ford Escape, Honda Accord, Lexus RX400, Toyota Highlander, Toyota Prius, og Toyota Sienna.

Tiptronic ® Girkasser. Carchip kan forårsake kjøretøy nøling/lugging eller at kjøretøyet ”henger” igjen eller rykker litt når den brukes i kjøretøy, 2003 og tidligere, med Tiptronic girkasser. Utviklet av Audi og inkludert på mange av deres kjøretøyer, en Tiptronic girkasse er hvor føreren kan kople fra en manuell overføring til en automatisk overføring i fart. Kontroll ditt kjøretøys brukerhåndbok om det har en Tiptronic girkasse. Vi har ikke løst dette problemet, og vi anbefaler at De ikke bruker Carchip i kjøretøyer med Tiptronic girkasser.

Ufullstendig Datainnsamling. Noen førere av 1997-1998 Forder og Mazdaer har rapportert at CarChipen lagrer tid og valgt motorparametre, men ikke kjøretøyets fart.

Rapporter over andre isolerte vanskeligheter. Noen førere har rapportert isolererte vanskligheter med følgende: Om disse, eller andre problemer forekommer mens du kjører, fjern Carchip så snart det er sikkert gjøre det. Ta så kontakt med Davis Teknisk Støtte.

Chevrolet, Dodge, GMC, Pontiac, Toyota Highlander, eller Toyota Celica: kan forårsake at noen eller alle lysene i dashbordet til tider kan blinke på noen modeller.

1996 Mercedes Benz “C” Klasse: kan forårsake at “Kontroller Motor” lampen i dashbordet kommer på når Carchipen installeres.

2002–2004 Chrysler og Dodge : kan forårsake et øyeblikkelig tap av motorkraft i noen modellerer.

2002 Mitsubishi Lancer og Evolution : kan forårsake at instrumentene i dashbordet “fryser.”

Bruk av Carchip med Andre Etter-marked Produkter. Bruk av Carchip med andre etter-markeds produkter som også bruker ODBII kontakten, eller kommuniserer med kjøretøyets on-board datamaskin, kan dette føre til at CarChpen ikke virker som den skal eller kan forårsake uventet kjøretøyoppførsel. Eksempler på dette inkluderer fjernstartere, låssystemer uten nøkkel, og noen alarmsystemer. Om du bruker noe av disse etter-markeds produktene, anbefaler vi at du fjerner dem fra ditt kjøretøy før tilkobling av Carchipen.

Kjøretøyer Produsert for Salg Utenfor USA & Canada. Mens kjøretøyer produsert til salgs utenfor USA og Canada har en ODBII kontakt, kan det være at disse allikevel ikke bruker de samme protokollene, og følgelig ikke er kompatibel med Carchip.

For kjøretøyer som produsert for salg i Europa, er noen 1996–1999 kjøretøyer kompatible; mens de fleste 2000 og senere kjøretøyer er kompatible. Da standarder varierer fra land til land, kjøretøyer produsert for salg andre steder i verdenen kan være eller ikke være forenelig.

 

 © 2005 Automar AS. Alle rettigheter reservert.