Phone : +47 2243 6400
Mobile : +47 905 94 122
Fax : +47 2244 4648
Prof. Dahlsgt. 35 B
N-0353 Oslo
Norway
info@automar.no

 

Strålende anmeldelser for CarChip

Dette produktet yter tydeligvis meget mer enn et enkelt skanningsverktøy. Men det utfører også disse grunnleggende funksjonene, slik som å fortelle deg hvorfor kontrollampen for motoren plutselig lyser. De fleste skanningsverktøy gir deg kun en kode – som du må slå opp – mens CarChip forteller deg hva koden betyr”

NOPI Street Performance Compact, Februar 2004

”Så mange dippedutter, så liten tid.” Dette er grunnen til at våre redaktører vurderte tusenvis av nye hotte produkter, og så skar dem ned til de 77 du ser her - #66, Davis Instruments CarChipE/X”

Men's Health Gear of the Year Awards, Desember 2003

“Hvis du liker rapporter, grafikk og tabeller vil du elske CarChip programmet. Det viser distansen bilen har kjørt, så vel som tid for start og stopp.”

Joshua Gulick, Smart Computing, Desember 2003

“Er du like besatt av tauebilen som du er av båten den tauer? Da er CarChip det rette for deg.”

Boating, November 2003

” I det store og hele kan CarChip være et nyttig verktøy til å oppdage frustrerende stadig tilbakevendende problemer, og til en pris av USD 179.- er dette ikke dyrt. Og når du ikke jakter på løse elektroner med CarChip, kan du alltid finne ut om din datter har det gøy, gøy, gøy, helt til du tar fra henne T-Birden”.

Service Station & Garage Management, August 2003

“Datafreaks elsker CarChip fordi de kan laste ned data som fuel pressure og batteristrøm. Men hvis ikke disse gjør-det-selv data blir en hit hos nervøse foreldre til nye bilførere, kommer jeg til å kjøre 25 for alltid”.

Richard Newman , US News & World Report, August 2003

“CarChip var et uvurderlig verktøy for Matt når han skulle se hva slags bilfører han var”.

John Rettie, Motor Trend, August 2003

”Hvis du er opptatt av motorens ytelse, kan DriveRightCarChip være noe for deg. Programmet utfører forbausende avlesing av motorens ytelser for de fleste utenlandske eller amerikanske biler 1996 eller nyere.”

Dick Debartolo, Powerboat Magazine, Mai 2003

”…-enhver versjon av CarChip vil holde deg orientert om dine kjørevaner ved å lese av hvert tilfelle av hard nedbremsing og plutselig akselerasjon. Det alene kan gjøre deg til en tryggere, mer effektiv energibesparende bilkjører – og lett oppveie kostnadene av ditt nye leketøy.”

Larry Armstrong, BusinessWeek, April 2003

”Det nye CarChip programmet, produsert av Davis Instruments, logger bensinslukende og rett og slett farlig oppførsel, slik som bråstart. Det hjelper deg til å endre kjørevanene dine – eller, mest sannsynlig, din tenåringssønns vaner. Og det er relativt billig”.

Rafe Needleman, Business 2.0, Mars 2003

”En helt spesiell hyggelig ting som CarChip kan gjøre er å fortelle deg hva lampen for ”kontroller motoren” betyr - før du tar bilen til et verksted.

Peter Valdes-Dapena, CNN Money, Februar 2003

”Jeg tror fremtiden er her, og jeg har sett den, og det er CarChip”

Ron Ananian, The Car Doctor, November 2002

 

 

 © 2005 Automar AS. Alle rettigheter reservert.