Phone : +47 2243 6400
Mobile : +47 905 94 122
Fax : +47 2244 4648
Prof. Dahlsgt. 35 B
N-0353 Oslo
Norway
info@automar.no


Alle CarChip er meget enkle å installere i bilen

1.  Lokaliser bilens OBDII kontakt. Den finne som regel i nærheten av rattstammen og ikke lengre unna en 90 cm fra førersettet. Noen ganger i hanskerommet.

2.  Sett inn dataleseren med et forsiktig trykk.

3.  Begynn å kjør – det er alt som skal til. Dataleseren begynner å måle data så fort kjøringen begynner

 

 

 

 

 


Finn OBD kontakten i bilen din.

Finner du ikke kontakten i bilen din kan du gå inn på en amerikansk interaktiv database som er tilgjengelig på National OBD Clearing House på Weber State Unversity eller i denne databasen http://www.autocenter.weber.edu/OBD-CH/vehicleoems.asp. Siden er laget for det amerikanske marked så flere europeiske biler er ikke nevnt. Du kan også ringe din merkesforhandler som kan oppgi hvor OBDII kontakten er plassert.

Kjøretøyer Produsert for Salg Utenfor USA & Canada. Mens kjøretøyer produsert til salgs utenfor USA og Canada har en ODBII kontakt, kan det være at disse allikevel ikke bruker de samme protokollene, og følgelig ikke er kompatibel med Carchip.

For kjøretøyer som produsert for salg i Europa, er noen 1996–1999 kjøretøyer kompatible; mens de fleste 2000 og senere kjøretøyer er kompatible. Da standarder varierer fra land til land, kjøretøyer produsert for salg andre steder i verdenen kan være eller ikke være forenelig.

 

 

 © 2005 Automar AS. Alle rettigheter reservert.